|
|
|
27 januari 2022
Doeken
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Constructie
Een extra stalen draagbuis waar de knikarmen aan bevestigd zijn, zorgt voor extra stabiliteit. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen. Dit scherm is te koppel tot liefst 10 meter. De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.

Knikarmen
Gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvast staal.

Bediening
In de standaard uitvoering wordt de cassette Marbella bediend met een soepel draaiend oogwindwerk met afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische (meerprijs) bediening. Bij zowel handmatige als elektrische bediening is de bedieningszijde naar keuze.

Uitvoering
De cassette Marbella wordt standaard geleverd in geheel roomwit gemoffelde uitvoering. (Ral 9001).

Vormgeving
Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de Finishing Touch. Valt er over smaak te twisten.

Horren

HorsystemenOke Zonwering/Roluiken
Telefoon: 06 23529961
Mail: Info@okezonwering.nl

Copyright 2005 by Oke Zonwering - Webdesign Smoothsolution