|
|
|
05 december 2021
Kwaliteit
Doordat Rainbow de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Isolatie
Rainbow verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

Stevigheid en inbraakpreventie
Rainbow vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlang ervaring en voortdurend testen kan Rainbow kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met Rainbow rolluiken.

Bediening
Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere rolluiken en het meeste comfort kiest U voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Oke zonwering/Rolluiken adviseert U daar graag in!

Vormgeving
Oké Zonwering rolluiken zijn in diverse kleuren en alle maten leverbaar. Hierdoor wordt U de mogelijkheid geboden Uw keuze aan te passen aan Uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van Uw woning.

Horren

HorsystemenOke Zonwering/Roluiken
Telefoon: 06 23529961
Mail: Info@okezonwering.nl

© Copyright 2005 by Oke Zonwering - Webdesign Smoothsolution