|
|
|
05 december 2021
Doeken
Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per m2. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Constructie
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met een aluminium onderlat op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Bediening
Screens zijn te bedienen met nagenoeg alle bedieningsvormen. Voor buitenbediening wordt vaak voor het onverslijtbare oogwindwerk gekozen. Voor binnenbediening bijvoorbeeld voor band, koord- of slingerstangbediening. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening.

Geleiders
Afhankelijk van de situatie zijn meerdere soorten aluminium geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor op de dag montage en geleiders voor in de dag montage. Deze laatsten zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om de speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.

Uitvoering
Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Tegen geringe meerprijs worden ze geleverd in wit, roomwit, bruin, antracietgrijs*, staalblauw* of tannengroen*. Ook behoort het moffelen in elke gewenste Ral- kleur tot de mogelijkheden. *Alleen in type 85 super.

Vormgeving
Screens zijn verkrijgbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85 en 95 mm. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. Ook aan exclusiviteit is gedacht. Wat te denken van de verfijnde halfronde uitvoering? De uitvoering is verkrijgbaar in 85 mm.

Maatwerk
Elke screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor u gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.

Horren

HorsystemenOke Zonwering/Roluiken
Telefoon: 06 23529961
br> Mail: Info@okezonwering.nl

Copyright 2005 by Oke Zonwering - Webdesign Smoothsolution