|
|
|
05 december 2021Doeken
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de standaard uitvoeringen kunt u een keuze maken uit de afgebeelde dissins. In de maatwerk uitvoering zijn er legio uni en streepdissins.

Armen
Globaal betaan er twee soorten uitvalarmen, de vaste arm en de windvaste arm. De vaste arm bestaat uir een korte unit die op de muur bevestigd wordt met daaraan een aluminium scharnierpunt. Een daaraan bevestigd aluminium u-profiel bepaalt de lengte van de arm en uitval. Bij de windvaste armen herbergt de unit een krachtige veer. Een extra schoor zorgt voor nog grotere stabiliteit. Door de permanente neerwaartse druk zal het scherm nagenoeg ongevoelig zijn voor wind en altijd goed uitkomen.

Uitvoering
Alle typen uitvalschermen zijn in technisch zilver en roomwit Ral 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste Ral kleur te laten moffelen.

Bediening
Standaard uitvoering van type carre wordt bediend met oogwindwerk en slingerstang. In maatwerk uitvoeringen zijn er diverse bedieningen mogelijk.

Ophangsteunen
De diverse uitvalschermen worden op verschilllende manieren gemonteerd, met kapsteunen of met muursteunen. Kapsteunen zijn de zijkanten van het scherm waarin montagegaten aanwezig zijn. Het scherm wordt dan rechtstreeks op de gevel gemonteerd. Bij een uitvoering met muursteunen worden eerst de steunen gemonteerd waarna het systeem in deze steunen geplaatst wordt. Kapsteunen: 50/80, 65/110 Muursteunen of kapsteunen: carre

In de actieuitvoering wordt type Carre altijd met muursteunen geleverd, in de maatwerkuitvoering zijn kapsteunen optioneel.

Uitvoeringen

Horren

HorsystemenOke Zonwering/Roluiken
Telefoon: 06 23529961
Mail: Info@okezonwering.nl

Copyright 2005 by Oke Zonwering - Webdesign Smoothsolution