|
|
|
05 oktober 2023
Algemeen
De vouwgordijnen collectie is met zorg samengesteld uit hoogwaardige uni en fantasie stoffen. Bijna alle doeken hebben een hoog percentage aan polyester, zodat de stoffen eenvoudig te reinigen, stabiel, bijna krimp- en rekvrij zijn.

Stoffen
Alle stoffen zijn voorzien van een label, met daarop vermeld de samenstelling, de krimp- en rektolerantie en de wasvoorschriften.

Systeem
Alle vouwgordijnen worden gemonteerd op een monocommando-systeem, dat door middel van een eindloze ketting bediend wordt. De overbrenging heeft een verhouding van 1:3, zodat zelfs de zwaarste stoffen met gemak bediend kunnen worden.

Confectie
De vouwgordijnen worden met de grootste zorg geconfectioneerd, de stoffen worden gesneden door een ultrasone automaat, zodat de vouwgordijnen altijd recht zijn. De koorden worden zoveel mogelijk (bij sommige verdelingen kan het niet) aan de onderste balein bevestigd, dit heeft als voordeel dat de stof van de onderste slag niet verkleurd.

Naden
Sommige vouwgordijnen worden uit “hoogtegoedstof” gemaakt en hebben dus geen naad. Andere vouwgordijnen worden uit “banengoedstof” gemaakt en hebben vanaf een breedte van 130 cm een middennaad. Vanaf een breedte van 260 cm heeft een vouwgordijn dan 2 naden.

Horren

HorsystemenOke Zonwering/Roluiken
Telefoon: 06 23529961
Mail: Info@okezonwering.nl

© Copyright 2005 by Oke Zonwering - Webdesign Smoothsolution